MTG'de şok ayrılık

Mağusa Türk Gücü'nde transferin bitmesine kısa süre kala yol ayrımı yaşandı.

Sezon öncesi takıma dahil edilen Gürcü golcü Toma Tabatadze ile yollar ayrıldı. Sezon öncesi Süper Kupa'yı Yenicami'ye kaptıran, ligin ilk iki haftasında gol atamadan hanesine bir puan yazdırabilen Mağusa Türk Gücü, transferin tamamlanmasına kısa süre kala sezon öncesi büyük umutlarla kadrosuna kattığı Toma ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldı. 

Toma'nın ayrılmasının ardından Dinopeter ve Peter Ebi ile beraber iki yabancı oyuncusu bulunan MTG'nin çarşamba günü tamamlanacak yabancı uyruklu futbolcu transferi öncesi kadrosuna bir isim dahil etmesi bekleniyor.

 

Gol sevinci yaşayamadı

Özellikle Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de forma giydiği takımlarda attığı gollerle adından söz ettiren Toma Tabatadze, BAL Ligi'nde 134 maçta 87 gol atmış, son olarak formasını giydiği Somaspor adına geçtiğimiz sezon rakip fileleri 21 kez havalandırmıştı. MTG adına Süper Kupa ve iki lig maçına çıkan Tabatadze, gol sevinci yaşayamadı.

 

Teklifleri değerlendirmek istiyor

Ülkemizde ana transfer dönemi çarşamba günü sona erecek. MTG ile yol ayrımı yaşayan Toma Tabatadze'nin bu süre içerisinde kendisine ülkemizden gelecek olan teklifleri değerlendirmek ve adada kalmak istediği öğrenildi

FUTBOL Haberleri

İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti
Girne Halk Evi veda etti