"Mohamed'in değeri en az 20 milyon Euro"

Zamalek Başkanı Mortada Mansour, Galatasaray'da forma giyen Mostafa Mohamed ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zamalek Başkanı Mortada Mansour, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mostafa Mohamed ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

1 yıllık cezasının ardından göreve dönen Mansour, düzenlediği basın toplantısında konuştu. Mostafa Mohamed için belirlenen 4 milyon dolar'lık satın alma opsiyonunu az bulduğunu dile getiren Zamalek Başkanı, şu ifadeleri kullandı:

"Mostafa Mohamed'in kiralık sözleşmesi, FIFA tarafından onaylanmayacak. Cezamız sebebiyle görevin başına değildim. Önceki yönetimlerin tek görevi işleri yürütmekti. O sözleşmeyi imzalayan kişi, şu anda yönetim kurulunda yer almıyor."

Mostafa Mohamed'in tek rabinin Mohamed Salah olduğunu söyleyen Mansour, "Mohamed'in değeri en az 20 milyon Euro" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise, Marsilya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, Mostafa Mohamed'in bonservisini almak istediklerini "Mostafa ile ilgili alacağımız karar için zamanımız var. Niyetimiz, sözleşmesini uzatmak yönünde" sözleriyle anlatmıştı.

TÜRKİYE Haberleri

"Teşekkürler Galatasaray..."
Galatasaray şampiyonluğunu cuma günü kutlayacak
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor
Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıkladı
Fenerbahçe otobüsünün kurşunladığı olayla ilgili karar açıklandı