‘Minik Eller Voleybol Şöleni’ bugün yapılıyor

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Minik Eller Voleybol Şöleni’ yarın Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

GMBÇS,  Voleybol Akademi ve DAÜ alt yapılarında faaliyet gösteren voleybol antrenörlerine bağlı okullarda çalışmalarda bulunun miniklerimizin gösterileri sunulacak.

Yaklaşık olarak 2 saat sürecek olan Minik Eller Voleybol Şöleni sonrasında katılımcı miniklere katılım belgeleri takdim edilecek. 170 katılımcı minik voleybolculara gerçekleşecek olan şölen içerinde gösteri mahiyetinde müsabaka da oynanacak.

 

Kaya: “Alt yapı federasyonların ayakta kalması için en önemli unsurdur”

Konu ile ilgili açıklama yapan Voleybol Federasyonu Enver Kaya “Yeni yıldız voleybolcuların yaratılması açısından son derece önemli olan voleybol okullarınızın yapmış oldukları çalışmaların sergileneceği güzel bir şölen olacak” dedi. Kaya açıklamasına şu ifadelerle devam etti: “Miniklerimizin yapacakları gösteriyi keyifle izleyeceğiz. Alt yapı federasyonların ayakta kalabilmesi için en önemli unsurdur. Miniklerimizin yetişmesinde başta hocalarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

FUTBOL Haberleri

Yılmazköy tarih yazdı
İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti