Mevlit: “Doğru yoldayız…”

KTC Basketbol Federasyonu Başkanı, insanların basketbolu takip ettiğini ve bunun kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi.

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde heyecan tüm hızıyla sürüyor. Ligde 3’üncü hafta yarın oynanacak Soyer – Koopspor maçıyla son bulacak.

SPORYENİ'ye düşüncelerini aktaran KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı, insanların basketbolu takip ettiğini ve bunun kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi.

 

“Maçlarımıza ilgi büyük…”

Dün akşam GAÜ ile Çetinkaya’nın karşı karşıya geldiği ve nefes kesen maçın sonunda Çetinkaya’nın 91-85 kazandığı maçın ardından düşüncelerini aktaran Mevlit, iki kez uzatmaları oynanan maçın canlı yayınını internet üzerinden 500 kişiye aşkın bir kitlenin izlediğini ve bunun kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Mevlit; “Ligimiz sürpriz sonuçlarla devam ediyor. Ülkemizde basketbolu iyi bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Maçlarımıza gerek salondan, gerekse internet üzerinden yapılan canlı yayınlara ilgi büyük. Demek ki, doğru yoldayız. Bu bizi mutlu ediyor” dedi.

BASKETBOL Haberleri

Koop yenilgisiz lider
Extend Kadınlar Ligi bu gece başlıyor
Koop farklı galip: 67-100
Haftanın açılışı Güzelyurt'ta
Gençler Birliği evinde kazandı: 88-65