Luyindama Al-Taawon’a kiralandı

Galatasaray bir ayrılık daha yaşanıyor. Christian Luyindama, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Taawon ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'da Yedlin ve Assuncao ile yolların ayrılmasının ardından 3. ayrılık gerçekleşti. Christian Luyindama sezon sonuna kadar Suudi Arabistan temsilcisi Al-Taawon forması giyecek.

Al-Taawon, Luyindama’nın sezon sonuna kadar olan maaşının tamamını karşılayacak ve kiralama bedeli ödemeyecek. Anlaşmada sezon sonunda satın alma opsiyonu bulunuyor.

Belçika ekiplerinden Antwerp, Demokratik Kongolu stoperi kiralamak için anlaşmaya vardı. Ancak sarı kırmızılılar, Arabistan ekibinden gelen teklifi daha cazip buldu.

Galatasaray'ın TFF'ye bildirdiği kadro listesinde Christian Luyindama'nın ismi yer almadı.

Galatasaray, 2019 yılında transfer ettiği Christian Luyindama’nın bonservisi için Standard Liege’e 8 milyon Euro ödedi.

 

TÜRKİYE Haberleri

Saran: Fenerbahçe'nin gelir sorunu yok, harcama sorunu var
Türkiye’nin rakibi Gürcistan
Türkiye, Bulgaristan deplasmanında
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Nice'i konuk edecek
Galatasaray'ın Liverpool galibiyeti İngiliz gazetelerinde