“Lige galibiyetle başlamak istiyoruz”

Caesar Larnaka Gençler Birliği Basketbol A takımının antrenörü Hasan Kasap, gelecek hafta başlayacak Büyük Erkekler Ligi öncesi açıklamalarda bulundu

Kasap, takımının Ertan Azer Kupası'nda şampiyon olduğunu ve bu başarının ardından Büyük Erkekler Ligi'ne galibiyetle başlamak istediklerini dile getirdi.

Kasap, gelecek hafta Salı günü başlayacak olan lige odaklandıklarını ve ilk maçlarını Koop Spor ile Lefkoşa'da Atatürk Spor Salonu'nda oynayacaklarını belirtti. Takımın düzenli çalıştığını ve sezonu 2023 yılının Kasım ayında açtığını vurgulayan Kasap, genç oyunculara A takımda fırsatlar sunduklarını ve bunun ülke basketbolunun gelişimi için önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Gençler Birliği'nin adı gibi gençlere önem verdiğini ve Ulaş Ömer, Halil Çetinyay ve Gökhun Gazioğlu'na kadrolarında yer verdiklerini belirten Kasap, son olarak U18 oyuncusu Tolga Uzun'u da kadroya dahil ederek şans verdiklerini kaydetti.

Takımın önündeki hedeflerine de değinen Kasap, Çarşamba günü oynayacakları Koop Spor maçına odaklandıklarını ve ligde galibiyetle başlamak istediklerini belirtti. Aynı zamanda, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını dileyerek sporun erdemine yakışır, sakatlanmadan geçirilecek bir sezon temennisinde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraflar: Ersin Orkoz

BASKETBOL Haberleri

Near East Bank 1. Basketbol 3x3 Turnuvası tamamlandı
U16 Ligi’nde şampiyon Yakın Doğu
Levent U14 Kızlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı
U14 Ligi’nde Levent Spor şampiyon
Levent, final serisine farklı başladı