Levent Spor, Türkiye beşinciliği için parkeye çıkacak

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Ordu’da düzenlenen U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda yer alan Levent Spor, beşincilik – altıncılık maçı oynayacak.

Cuma günü çeyrek finalde mağlup olan Levent Spor, bugün klasman maçına çıktı. İzefe takımı ile karşılaşan temsilcimiz rakibini 37-36’lık skorla mağlup etti.

Levent Spor yarın Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda saat 12.15’te başlayacak maçta beşincilik – altıncılık mücadelesine çıkacak. Şampiyonada oynadığı altı maçın beş tanesini kazanan temsilcimiz, bu maçı kazanırsa Türkiye beşincisi olacak.

 

Bugüne kadar 12 maçın 11’ini kazandı

Levent Spor, Gaziantep’te düzenlenen Bölge Şampiyonası ve sonrasında Kırklareli’nde düzenlenen Anadolu Şampiyonası’nda yenilgisiz adını Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına yazdırarak Türkiye Şampiyonası’na katılmıştı. Üçüncü organizasyonda yarın 13. maçını oynayacak olan temsilcimiz, bugüne kadar 12 maçın 11 tanesini galibiyetle harika bir performans sergiledi.

BASKETBOL Haberleri

Alkışlar Levent Spor'a
Levent Spor’dan büyük başarı: Adını en iyi 8 arasına yazdırdı
Akdeniz Spor Birliği’nden net galibiyet
Levent'ten harika performans
Gençler Birliği ve Soyer Altınbaş şampiyon