Lefkoşa cimnastikçilerinin özlemi bitti

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneğinde, 1 Haziran 2020 itibari ile dersler, gerekli tüm koşullara uyularak yeniden başladı.

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneğinde, 1 Haziran 2020 itibari ile dersler, gerekli tüm koşullara uyularak yeniden başladı. Cimnastik Federasyonu Salonunda gerçekleştirilen derslere katılan çocuklar büyük mutluluk ve sevinç yaşadılar. Sporcuların ilk antrenmanlarını yapmadan önce ateşleri ölçülürken, el dezenfektanları ile de hijyen sağlandı. Antrenmanlar ise temassız gerçekleştirildi.

Yeni dönemde Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği sporcularına antrenörler Hasan Aksoy, Türkay Özata, Hasan Çolak, Ayhan Eskalan ile yardımcı antrenörler Nurcan Türkkal ve İdal Çukurovalı eğitim verecek.

 

DİĞER Haberleri

KTSYD Omaç Başat Turnuvası’nda şampiyon Tribün Kıbrıs
Dairelerde final zamanı
Ayşe Mullacuma, Avrupa’da finalde
KKTC Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe’yi ziyaret etti
Omaç Başat Turnuvası’nda finalistler belli oldu