KTSYD Kupası’nda final zamanı

KKTC Hentbol Federasyonu, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği işbirliğinde düzenlenen KTSYD Hentbol Kupası’nda final maçları bu akşam oynanıyor.

UKÜ Arena’da Telsim’in katkılarıyla oynanan KTSYD Hentbol Kupası’nda kadınlar finali Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanacak. Erkeklerde ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile Gençlik Gücü takımları şampiyonluk mücadelesi verecek. BRT 2’den naklen yayınlanacak olan final maçlarına davet edilen Başbakan Tufan Erhürman’ın da gelmesi bekleniyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan ülkemizde bulunan yönetim kurulu üyesi ve Kadın Milli Takım Sorumlusu Hakan Gümüşsoy ile MHK Başkanı Barbaros Yılmaz yanında, Bosna Hersek Hentbol Federasyonu Başkanı da final maçlarının özel misafirleri olacak.

 

18 Ocak Cuma
KTSYD Kupası Büyük Kadın final:
Saat 18.00: UKÜ – YDÜ

KTSYD Kupası Büyük Erkek final:
Saat 19.45: UKÜ – Gençlik Gücü

HENTBOL Haberleri

Hentbolcularımız Türkiye Milli Takım kampında
Hentbolda UKÜ çifte şampiyon
UKÜ finalde öne geçti
Özgün Atakan anısına oynadılar
Özgün Atakan U14 Ligi’nde heyecan devam ediyor