KKTCELL sezonu İzmir’de tamamlayacak

Süper Lig'e terfi şansını yitiren KKTCELL, sezonun son maçını İzmir'de oynayacak.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell (KKTCELL) Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin son maçını Cumartesi günü İzmir’de Karşıyaka Engelli SK ile oynayacak. Ligin son haftasına kadar zirve yarışını götüren temsilcimiz Süper Lig’e çıkacak 3. takım olabilmek için yeterli puan sayısına ulaşamayınca son maça buruk çıkacak.

Halen 13 galibiyet 8 mağlubiyet ve 34 puanla 5. sırada yer alan temsilcimizin 3 ve 4. sıradaki rakiplerinin averaj sistemi ile üzerine geçebilmesi mümkün olmuyor.

Ligin zirvesinde yer alan Keçiören Güçlü Eller ve İskenderun Belediye Süper Lig’i garantilerken 3. olarak lige çıkacak takım Antalya Asat ve Altınordu Belediye’den biri olacak.

ENGELSİZ Haberleri

Vakıflar’a Kolan desteği
Erhürman, Süper Lig'e yükselen Vakıflar'ı tebrik etti
Vakıflar Süper Lig'de
Süper Lig hedefine emin adımlarla
Vakıflarda hedef Süper Lig