Kartal'da ses var görüntü yok

Hasan Küçük

Geçen hafta aldığı mağlubiyetle liderlikten olan Yenicami, konuk ettiği Mağusa Türk Gücü karşısında aldığı galibiyetle haftayı üç puanla kapatan taraf oldu.

Yenicami bir türlü takım oyununu sahaya yansıtamazken dün MTG karşısında da istenilen oyunu ortaya koyamadı.

Orta sahasını ve defansını sağlam tutan MTG geliştirdiği kontra ataklarla ileride oynattığı Conteh ile tehlikeli oldu. Tüm Yenicami defansını zora sokan Conteh ileride yalnız kaldı ve takımı adına istenilen neticeye gidemedi.

MTG geliştirdiği atakta faul itirazları ile uğraşırken Yenicami aradığı golü yabancı futbolcusu Kenneth ile buldu. İlk yarının uzatma dakikasında Yenicami'den Ünal, Conteh'e arkadan yaptığı hareket nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla hakem tarafından oyun dışına gönderildi Yenicami ikinci 45 dakikada rakibi karşısında 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı.

On kişi kalan Yenicami'nin ikinci yarıda rakibi karşısında neler yapacağı merak edildi ancak
Yenicami ikinci yarının başlaması ile MTG kalesinde görülmeye başladı.
Peter'i sağ beke çeken kenar yönetim futbolcusundan beklenen verimi aldı.

Hem defansta hem de ileride takımı adına iyi işler yapan Peter, İbrahim Çıdamlı'nın da oyunda kendisini hissettirmesi ile ikinci golü de buldu.

İbrahim'in güzel pası ile MTG ceza alanı içerisinde topla buluşan ilk golün sahibi Kenneth takımının ve kendisinin ikinci golünü rakip filelere gönderdi ve karşılaşmanın skorunu da belirlemiş oldu.

İkinci yarıda 10 kişi ile daha iyi mücadele eden Yenicami'de oyunun sonlarına doğru futbolcularda yorgunluk görüldü.

Yenicami'de önemli olan dünkü karşılaşmayı üç puanla bitirmekti onda da başarılı oldular ve haftayı kayıpsız kapatan taraf oldular.

Mağusa Türk Gücü eline geçirdiği fırsatları iyi değerlendiremediği karşılaşmadan istediği neticeye gidemedi. Bilhassa ikinci yarıda on kişi ile mücadele eden rakibinin geriye çekilmesini de fırsat bilerek giliştirdiği ataklarda başarılı olamayan MTG, Yenicami defansını geçemedi.
Yenicami aldığı galibiyete sevindi, Ünal'ın kırmızı kartla oyun dışına gönderilmesine de üzüldü.