Kadınlarda Süper Kupa sahibini buluyor

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Kadınlar Süper Kupası bu yıl ilk kez 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olan bugün oynanıyor.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Kadınlar Süper Kupası bu yıl ilk kez 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olan bugün oynanıyor.

Bu bağlamda, Atatürk Stadı’nda Puma Kadınlar Ligi’nin son şampiyonu Mağusa Spor Akademisi ile Puma Ayten Berkalp Kadınlar Kıbrıs Kupası’nın son şampiyonu China Bazaar Gençlik Gücü takımlarının karşı karşıya geliyor.

Hakem İsmail Ercan’ın düdük çalacağı karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Maçın ardından ise ödüller takdim edilecek.

Maç öncesinde hazırlanan özel videoda iki takımım futbolcuları ve KTFF yetkilileri, hem deprem felaketinde yitip giden canlar, hem de Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel mesajlar verdi, halkı maça davet etti.

FUTBOL Haberleri

Baf kadrosunu Hascan ile güçlendirdi
Değirmenlik’te üç önemli imza
Transfer dönemi başladı
"KTFF ile diyaloğa her zaman hazırız"
Gönyeli’de 13 isim kiralanacak