Kadınlarda finalistler belirlendi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Puma Kadınlar Ligi’nde finale yükselen ekipler belli oldu. Ligde final karşılaşması China Bazaar Gençlik Gücü ile Desly Mağusa Spor Akademisi arasında oynanacak.

Ligin yarı final maçları Cumartesi ve Pazar günleri oynandı. Cumartesi günü daha önce Ayten Berkalp Kadınlar Kıbrıs Kupası finalini oynayan iki ekip, China Bazaar Gençlik Gücü ile Küçük Kaymaklı, Girne Mete Adanır Stadı’nda finale yükselebilmek için mücadele etti. Karşılaşma 5-2’lik skorla Gençlik Gücü’nün üstünlüğü ile tamamlandı.

Gençlik Gücü’ne galibiyeti getiren golleri Ayşe Çetinkaya, Edanur Genç ve Başak Ruso (3) kaydetti. Kaymaklı’nın maçtaki golleri Marima Dioulde Sow ve Aslı Ebru’dan geldi. Bu sonuçla Gençlik Gücü ilk finalist oldu.

Pazar günü oynanan yarı finalde Desly Mağusa, Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda Yonpaş Dumlupınar’ı Büşra Duran, Ayşe Mullacuma, Nisanur Çalışkan (2) ve Şerif Ogan Karabıyıklı’nın golleri ile 5-0 mağlup ederek diğer bir finalist oldu. Bu sonuçlarla finalin adı Deslya Mağusa - China Bazaar Gençlik Gücü olmuş oldu.

FUTBOL Haberleri

İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti
Girne Halk Evi veda etti