İş Bankası zorlanmadı

Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına düzenlenen Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası, yedi yıllık aranın ardından yeniden gerçekleştiriliyor.

İlk kez 2005 yılında düzenlenen ve uzun yıllar boyunca bankalar arası dayanışmaya, bankacılık sektörü çalışanları arasındaki iletişim ve dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağlayan turnuva, son olarak 2019 yılında oynanmış ve pandemi döneminde organizasyona ara verilmişti.

Ülkemizin en prestijli anı turnuvalarından biri olarak gösterilen Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası heyecan devam ederken, C Grubu’nda Asbank – İş Bankası maçı oynandı.

Taşkınköy Halı Sahasında oynanan ve Hasip Koçyiğit’in yönettiği maçı İş Bankası zorlanmadan 3 – 0 kazandı. İş Bankası’nın gollerini Osman Abdulaziz (2) ve Cemal Sarı attı.

DİĞER Haberleri

Near East Bank’tan beş gollü galibiyet
CTP, Atıcılık İhtisas Birliği’ni kabul etti
Çekişmeli maç Kalkınma Bankası’nın
KTSYD Omaç Başat Halı Saha Basın Turnuvası başlıyor
Spor yazarları Sezona Merhaba Gecesi’nde buluştu