İlk rakipler ABD ve Japonya

Merve Çelebi’nin yer aldığı Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı’nın Dünya Şampiyonası’ndaki ilk rakipleri belli oldu

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Kar Voleybolu Dünya Turu, İtalya etabında Türkiye adına mücadele edecek olan Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi ilk maçlarını bugün oynayacak.

Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile İtalya’nın Kronplatz şehrinde bulunan Çelebi’nin takımı ile mücadele edeceği rakipler belli oldu. Dün gerçekleşen elemelerde yer almayan Merveli Türkiye, bugün Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya ile gruptan çıkma mücadelesi verecek.

 

Olumsuz hava koşulları

Organizasyonun yapılacağı Kronplatz’da olumsuz hava şartlarının olduğu öğrenildi. Yüksek rakımda oynanacak olan karşılaşmalar öncesi tipi ve rüzgarın sert estiği, görüş mesafesinin 7-8 metreye kadar düştüğü bilgisi edinildi. Organizasyonda Play-off ve çeyrek final maçları yarın, yarı final ve final maçları ise Pazar günü oynanacak. Merve Çelebi, Türkiye Milli Takımı’nda Ayşe Dil, Bahanur Gökalp ve Simge Yalçın ile birlikte mücadele edecek.

VOLEYBOL Haberleri

U13 kızlarda Cihangir – Maraş Voleybol Okulu Spor Derneği finali
Voleybolda U17 liglerinde beş maç oynandı
Büyüklerde çekişmeli maçlar
Çamlık Spor ve Şahlan galip
Erenköy kaderine terk