Hentbol U18 liglerinde üç maç oynandı

Hentbolda U18 liglerine Salı akşam oynanan üç karşılaşma ile devam edildi. CIU Arena’da iki, Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan bir karşılaşma ile U18’de üç karşılaşma geride kaldı.

CIU Arena’da oynanan gecenin ilk karşılaşmasında kadınlar mücadelesinde DİGEM ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli geçen mücadelenin ilk devresi 16-16 eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan DİGEM sahadan 39-32 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

CIU Arena’da oynanan gecenin ikinci maçta ise Levent ile Yükseliş erkek takımları buluştu. Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan Yükseliş ilk devreyi rakibi karşısında 23-5 önde kapatırken, karşılaşmayı da 50-11 kazanarak geceyi farklı galibiyetle noktalamış oldu.

Gecenin son karşılaşmasında ise Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda Şahlan ile Esentepe takımları karşı karşıya geldi. İlk devreyi 20-9 önde kapatan Şahlan mücadeleden de 43-28 galip ayrılarak yoluna emin adımlarla devam etmiş oldu.

HENTBOL Haberleri

Tolga Kınacı Plaj Hentbol Turnuvası ikinci kez düzenleniyor
Atahan Akçam Beşiktaş’ta
Temel ve Günay, Türkiye U16 Milli Takım kampında
Akçam, Türkiye U18 Milli Takımı’nda
Özgün Atakan U14 Ligi’nde geleceğin yıldızları parladı