Hem eğlendiler, hem yarıştılar

KKTC Atletizm Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Çocuk Atletizmi Projesi’nde bölgelerdeki şenlikler tamamlandı.

KKTC Atletizm Federasyonu tarafından hayata geçirilen Çocuk Atletizmi Projesi’nde bölgelerde organize edilen atletizm şenlikleri tamamlandı. Bugün Mağusa, Güzelyurt ve Lefke bölgelerine yönelik şenlikler okulların katılımı ile gerçekleştirildi.

Projede ilk olarak eğitimcilerin eğitilmesi çalışmasının ardından Erenköy, Lefkoşa, Girne bölgelerine ek olarak Mağusa ve Güzelyurt bölgelerindeki şenliklerde küçük sporcular hem eğlenme, hem de yarışma fırsatı yakaladı.

Mağusa bölgesine yönelik şenlik Canbulat Stadı’nda, Güzelyurt ve Lefke bölgelerine yönelik şenlik ise Güzelyurt Spor Salonu’nda yer aldı.

 

Sırada 1. Atletizm Çocuk Şenliği var

Atletizm branşının geliştirilmesi ve küçük yaşlardan itibaren egzersiz yapma alışkanlığının kazandırılması amaçlanan ve bir ilk olan projede sırada 1. Atletizm Çocuk Şenliği düzenlenecek. Bölgelerdeki şenliklerde başarılı olan okulların katılım göstereceği şenlik 26 Nisan Cuma günü Lefkoşa’da yapılacak.

ATLETİZM Haberleri

Atletizm Federasyonu iddiaları reddetti
Yiğitcan’dan pistlerden sonra akademik alanda da başarı
“Rekor katılımla gurur duyduğumuz bir organizasyona imza attık”
Lefkoşa Maratonu’nda 568 Endurance coşkusu
Girne Yarı Maratonu kayıtları devam ediyor