“Hedefimiz üst sıraları zorlamak”

AKSA Süper Lig’in MAğusa ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’da yeni sezon hazırlıkları geçtiğimiz günlerde başlarken, teknik direktör Sedat Devecioğlu, “Yeni sezonda hedefimiz üst sıraları zorlamaktır” açıklamasını yaptı.

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar hafta başında sahaya indi, yeni sezon hazırlıklarına başladı. YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Sedat Devecioğlu, bu sezon lige renk katan takımlardan biri olmayı ve üst sıraları hedeflediklerini söyledi. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Devecioğlu, çalışmaların haftada 6 gün olmak üzere yoğun gittiğini ifade etti.

Sarı kırmızlı ekip, Ağustos ayında, bir yurtiçi, bir de yurt dışı olmak üzere iki kez kamp yapacak.

Devecioğlu: “Yoğun çalışıyoruz”

Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Sedat Devecioğlu, geçtiğimiz günlerde top başı yaptıklarını belirterek, önlerinde 8 haftalık bir çalışma dönemi olduğunu söyledi. Haftanın 6 günü antrenman yaptıklarını dile getiren başarılı teknik adam, “Yoğun bir şekilde çalışarak lige en iyi şekilde hazır olacağız” değerlendirmesini yaptı. Bu süreçte iki kampları olacağını ifade eden teknik direktör Devecioğlu, 1-3 Ağustos tarihleri arasında yurtiçinde, 15-20 Ağustos tarihleri arasında da Bolu’da kamp yapacaklarının bilgisini verdi.

“Başka transfer düşünmüyoruz”

Yaz transfer döneminde bazı transferler yaparak kadrosunu güçlendiren Yonpaş Dumlupınar, başka transfer yapmayı düşünmüyor. Teknik direktör Sedat Devecioğlu, başka transfer transfer yapmayacaklarını söylerken, yabancı oyuncularının da yine Jonathan Westos olacağını ifade etti. Sarı kırmızılı ekip şu ana kadar Rifat Hacıarifoğlu, Sercan Gök ve Necati Genç’i kadrosuna katmıştı.

“Hedefimiz üst sıralar”

Yeni sezon hakkında da bilgiler veren Sedat Devecioğlu şöyle devam etti: “Geçtiğimiz sezon lige renk katan bir takım olmuştuk. Bunu bu sezon da devam ettirmek istiyoruz. Zor bir süreç olacak, bu yıl hedefimiz üst sıraları zorlamaktır.”  

Yonpaş Dumlupınar, uzun zamanın ardından geçtiğimiz sezon yeniden yükselip mücadele ettiği Süper Lig’de sezonu 9’uncu sırada bitirmişti.

FUTBOL Haberleri

Yılmazköy tarih yazdı
İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti