Hazırlık maçlarıyla hasret gideriliyor

Hamitköy ile Esentepe, Yonpaş Dumlupınar ile Yenicami bugün hazırlık maçında karşılaştı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun üye kulüpleri ile mevcut pandemi durumu ve şartlar gözetilerek 2020-2021 sezonunun oynatılmaması kararı alması sonrası çalışmalarına devam eden kulüpler, çalışmalarını hazırlık maçları seviyesine taşıdı.

Bir süredir oyuncularının gerileme yaşamaması adına antrenmanlarını sürdüren takımlardan Yonpaş Dumlupınar ile Yenicami, Hamitköy ile Esentepe hazırlık maçında karşılaştı.

 

Hamitköy’de kazanan yok

Hamitköy ile Esentepe arasında Esat Erdoğmuş Stadı’nda oynanan karşılaşma 2-2’lik skorla tamamlandı. Hamitköy’ün maçtaki gollerini Mert Ateş ile Hasan Akkuyu kaydetti. Esentepe’nin golleri Hürkan ve Hüseyin Deynekli’den geldi. Hamitköy ayrıca kazanılan penaltı atışını Mehmet Çil gole çeviremedi.

 

Dumlupınar farklı kazandı

Yonpaş Dumlupınar ile Yenicami arasında Yonpaş Arena’da oynanan hazırlık maçını ev sahibi Dumlupınar 5-2’lik skorla kazandı. Dumlupınar’ın maçtaki gollerini Berk Büyükkal (2), Mehmet Altın, Eray Vudalı ve Ada Eseller kaydetti. Yenicami’nin golleri ise Fırat Ersalan’dan geldi.

 

Seyirciden ilgi

Hamitköy ile Esentepe arasında Esat Erdoğmuş Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hatırı sayılır oranda seyirci ilgi gösterdi. Aynı şekilde Yonpaş Arena’da oynanan Dumlupınar – Yenicami karşılaşmasını sosyal mesafe kuralları çerçevesinde saha kenarından futbol severler takip etti.

FUTBOL Haberleri

İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti
Girne Halk Evi veda etti