Hamitköy evinde geçit vermiyor

Hamitköy son haftalarda özellikle iç sahada gösterdiği performansla çıkışa geçti

Aksa Süper Lig ekiplerinden Hamitköy, oynadığı son 6 iç saha maçını kaybetmedi, bu maçlarda 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig’in 18. haftasında konuk ettiği Gönyeli’yi yabancı oyuncusu Kalu’nun golüyle 1-0 yenen ve rakibine zirve mücadelesinde önemli bir kayıp yaşatan Hamitköy’ün özellikle iç saha performansında yükseliş devam ediyor. Ligin ilk devresinde 7. haftaya kadar oynadığı 5 iç saha maçından sadece bir beraberlikle bir puan alabilen Hamitköy, bu performansını terse çevirerek çıkışa geçti.

Hamitköy, Esat Erdoğmuş Stadı’nda oynadığı son altı lig karşılaşmasında mağlup olmazken, bu maçlarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik çıkardı.

Kale gole kapandı

İç sahada sergilenen performans, savunma anlamında da kendini gösterdi. Kırmızı siyahlı ekip mağlup olmadığı son altı iç saha maçında rakip filelere 7 gol atarken, bu maçların dört tanesinde kalesini gole kapadı, diğer maçlarda ise sadece 2 gol yedi. Şu anda 22 puanı bulunan Hamitköy, bu puanların 14’ünü bu performansla elde etmiş oldu.

FUTBOL Haberleri

Galibiyet, tarih demek
BTM 2. Lig’de fikstür çekildi
Mesarya bir basamak yükseldi
Disiplin Kurulu kararları açıklandı
“Güçlü Kızlar, Güçlü Yarınlar” projesi başladı