“Güzel oyun, güzel skor”

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, 9-0 kazandıkları Mesarya maçının ardından Bayrak Radyosuna açıklamalarda bulundu.

Sözlerine futbolcularını kutlayarak başlayan Oraloğlu, “Güzel oyun, güzel skor, bizi çok mutlu etti” dedi. Oraloğlu şunları kaydetti:

“Bunun keyfini bugün sürüp pazartesi Göçmenköy maçı hazırlıklarına başlayacağız. Oyuna istekli başlayan bir Mağusa Türk Gücü vardı. Penaltı ile öne geçtik. Sonra çok baskılı oynadığımız bir oyun vardı. Rakibimizin mental olarak geriye düştükten sonra oyundan kopacağını bekliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk. Bugün çok iyi futbol oynayan, organize olan, pas oyununu harika oynayan bir Mağusa Türk Gücü vardı. Oyuncularımı kutluyorum. Sonradan oyuna giren oyuncuların maça katkısı inanılmazdı. Umarım önümüzdeki haftalarda bu galibiyetlerin arkası gelecektir.”

FUTBOL Haberleri

Nurel, Kulüpler Birliği başkanlığına adaylığını açıkladı
Ufuk yeniden Karşıyaka’da
“Beni hedef tahtası gibi göstermelerini hayretle okudum”
KTSYD Kupası’nda başkent buluşması
KTFAD’da genel kurul tarihi değişti: Yeni tarih 22 Eylül