Güneyde 19 günde 3 derbi

Kıbrıs’ın güneyinde kısa süre içerisinde Omonia – APOEL derbisi heyecanı yaşanacak.

İki ezeli rakip 19 gün içerisinde lig ve kupada üç kez karşı karşıya gelecek.

İki takım ilk olarak yarın ligde normal sezonun son haftası olan 26’ncı haftada karşı karşıya gelecek. Mücadele Omonia’nın ev sahipliğinde GSP Stadı’nda saat 18.30’da oynanacak.

 

Omonia lider, APOEL orta sırada

Ligde 25 hafta geride kalırken Omonia ilk sırada yer alıyor. APOEL ise geride bıraktığımız yıllara göre bu sezon kötü bir gidişat içerisinde. Omonia kazanırsa normal sezonu lider tamamlayarak Şampiyonluk Grubu’na ilk sıradan girecek. 7’nci sırada bulunan APOEL ise şampiyonluk grubuna girmesi için ilk 6 içerisine girmesi gerekiyor. Yoksa Küme Düşme Grubu’nda kalan maçlarını oynayacak.

 

Kupada çeyrek final buluşması

İki ekip bu maçın ardından 24 Şubat Çarşamba günü kupa çeyrek finalinde karşılaşacak. APOEL’in ev sahipliğindeki karşılaşma GSP Stadı’nda saat 18.30’da oynanacak. Bu maçın rövanşı ise 10 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da oynanacak.

GÜNEY Haberleri

“Milliyetçi coşkunuzun içine Omonia’yı katmayın...”
“Anlaşmayı uygulamayı reddedenler, bugünkü tablonun sorumlusudur”
KOP, Barcelona’nın Lefkoşa kampını durdurmak için girişim başlattı
Kıbrıslı genç atlet ırkçı yorumlara sert tepki gösterdi
Güneyde kupaya Baf imzası