Gönyeli parkeye döndü

Kadın basketbolunun önemli değerlerinden olan Gönyeli Spor Kulübü, 2 yıllık aranın ardından yeniden salonlara dönüyor.

Kadın basketbolunun önemli değerlerinden olan Gönyeli Spor Kulübü, 2 yıllık aranın ardından yeniden salonlara dönüyor. Şampiyonluk kazanmasının ardından ligden çekilen ve bu sezon Büyük Kadınlar Ligi’ne yeniden dahil olma kararı alan Gönyeli’de koçluk görevine getirilen deneyimli isim Ahmet Gürel Alp nezaretinde ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi. Gönyeli Kadın Basketbol Takımı, Ocak ayında başlaması planlanan lige en iyi şekilde hazırlanacak ve kadro oluşumunu da bu süreçte tamamlayacak.

 

Alp, yönetimin yaklaşımından memnun

Koç Ahmet Gürel Alp, kadın basketbolu denildiğinde Kıbrıs’ta ilk akla gelen yerin Gönyeli olduğunu, birçok oyuncu yetiştiren kulübün liglerde olmamasının kendisini her rahatsız ettiğini, bu sezondan itibaren kadın takımı konusunda kalıcı adımlar atılmaya başlandığını belirtti.

 

“Fedakar ve istekli bir oyuncu grubuna sahibiz”

Alp, başkan Ömer Saykal ve yönetici Mehmet Kofalı’nın olumlu yaklaşım sergilediğini, fedakar ve istekli bir oyuncu grubu ile çalışmalara başladıklarını ve haftada 3 idman 1 de hazırlık maçı ile yeni sezona hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

BASKETBOL Haberleri

U12 Ligi’nde şampiyon Levent Spor
Near East Bank 1. Basketbol 3x3 Turnuvası tamamlandı
U16 Ligi’nde şampiyon Yakın Doğu
Levent U14 Kızlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı
U14 Ligi’nde Levent Spor şampiyon