Göçmenköy'de hedef iyi noktaya gelmek

Özgü Bayraktar: “Şu an Göçmenköy’ün bizim onlara vereceğimiz desteğe ihtiyacı vardı. Takımın da bize vereceği destekle Göçmenköy hak ettiği sıraya, yukarıya doğru bu haftadan itibaren tırmanmaya başlayacak.”

AKSA süper Lig ekiplerinden Göçmenköy İdman Yurdu’nda ikinci Özgü Bayraktar dönemi başladı. Takım, Bayraktar ve ekibinin nezaretinde ilk çalışmasını Göçmenköy Antrenman Sahası’nda gerçekleştirdi. Çalışma öncesi kulübün fahri başkanı Arslan Bıçaklı ve Teknik Direktör Özgü Bayraktar takıma birer konuşma gerçekleştirdi. YENİDÜZEN’e konuşan Özgü Bayraktar, “Takımın bize vereceği destekle Göçmenköy’ü hak ettiği sıraya çıkaracağız” dedi.

 

Bayraktar: Kıramayacağım insanların araya girmesi ile masaya oturduk

Takım ile ilk çalışmasında YENİDÜZEN’e konuşan Göçmenköy Teknik Direktörü Özgü Bayraktar, anlaşmanın kendileri için çok ani geliştiğini belirtti. “Nazım hocanın ayrılmasından sonra kıramayacağım insanların araya girmesiyle masaya oturduk” diyen Bayraktar, “Sonuçta bu camiada çok değerli insanlar var ve o insanlarla masaya oturduğunuzda kalkmanız çok da mümkün değil” ifadelerini kullandı.

İlk hedef bulunulan konumdan kurtulmak

“Şu an Göçmenköy’ün bizim onlara vereceğimiz desteğe ihtiyacı vardı” diyerek sözlerini sürdüren Bayraktar, “Takımın da bize vereceği destekle Göçmenköy hak ettiği sıraya, yukarıya doğru bu haftadan itibaren tırmanmaya başlayacak” açıklamasını yaptı.

Bayraktar şu anki en hızlı hedeflerinin ligde bulundukları konumdan kurtulmak olduğunu belirtirken, “Ondan sonra süreç içerisinde hem hedeflerimizi, hem kendimizi, hem de takım oyununu geliştirerek en iyi noktaya gelmek istiyoruz” dedi.

FUTBOL Haberleri

Kulüpler Birliği Kupası DTB'nin
“KTFF’nin tüm yasak kararları, şahsi ve keyfidir”
Kulüpler Birliği Kupası sahibini buluyor
Arda Eren, Değirmenlik’e imzayı attı
Kaymaklı stadını da yeniliyor