GG ‘altın yılını’ kutladı

Futbolda hem kadınlar, hem de erkeklerde toplamda 5 kupayla sezonu kapatan China Bazaar Gençlik Gücü, bu başarısını Grand Pasha Hotel’de düzenlediği Şampiyonluk Galası ile kutladı.

Yoğun katılımın olduğu gecede hem kadın, hem de erkek futbol takımları doyasıya eğlendi, şampiyonluklarını kutladı. Geceye üst düzey bürokratların yanı sıra, bazı kulüp yöneticileri ve China Bazaar Gençlik Gücü’ne gönül veren kişiler de katıldı.

DJ Coşkuner’in performansını sergilediği gecede China Bazaar Gençlik Gücü’ne sezon boyunca maddi- manevi destekleri bulunan kişilere de plaket takdim edildi.

 

Bir kutlama da Selimiye Meydanı’nda

China Bazaar Gençlik Gücü camiası, gelen şampiyonlukları yarın akşam Selimiye Meydanı’nda düzenleyeceği geceyle kutlamaya devam edecek. Gecede DJ performansları ve özel sahne şovlarının yanı sıra, O Ses Türkiye yarışmasında şampiyonluk yaşayan Lütfiye Özipek konseri de olacak.

 

Choudhry: “2025-2026 sezonu Gençlik Gücü’nün altın yılı olarak hatırlanacak”

China Bazaar Gençlik Gücü Başkanı Zebb Choudhry, Şampiyonluk Galası’nda yaptığı konuşmada, ülke futbolunda uzun süre unutulmayacak bir sezona imza attıklarını söyledi. Hem kadınlarda, hem de erkeklerde kazanabilecek tüm kupaları kazandıklarına işaret eden Choudhry, tarihe geçtiklerini belirtti. “2025-2026 sezonu Gençlik Gücü'nün ‘altın yılı’ olarak anılacaktır” diyen Choudhry, “Burada bu başarıyı değil, yıllardır kurulan hayalin gerçekleşmesini kutluyoruz” ifadelerini kullandı. Erkeklerde ligde 74 yıllık hasreti sonlandırdıklarını, 44 yıl sonra da Kıbrıs Kupası’nı kazandıklarını hatırlatan Zebb Choudhry, kadınlarda da geçen yılın ardından şampiyonlukların devam ettiğini anımsattı, çok mutlu olduklarını söyledi. Göreve geldikleri anda altyapı ve tesisleşme ciddi adımlar attıklarını belirten Choudhry, bunun yanında bir de yarışabilen bir takım seviyesi yarattıklarını ve hedeflerine ulaştıklarını ifade etti.

 

Erhürman: “Gençlik Gücü camiası başarıyı hak ediyor”

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman da yaptığı konuşmada, Gençlik Gücü camiasının hem kadın, hem erkek futbol takımlarını kutlayarak, camianın şampiyonluklarına kendi şahsı adına çok sevindiğini söyledi. Özellikle kadın futbol takımının başarılarına değinen Erhürman, “Onları büyük bir heyecanla izlemeye devam ediyoruz” dedi. Gençlik Gücü camiasının başarıyı hak ettiğini belirten Erhürman, camianın ileri gelen isimlerini de kürsüde saydı, büyük bir gurur yaşandığını ifade etti.   

FUTBOL Haberleri

Aslanköy’e Yenicami’den üç takviye daha
Milli takım kadrosunda zorunlu değişiklik
Milliler moral depoladı
Değirmenlik geri döndü
Maraş lige tutundu