“Gençler” Kartepe’ye çıktı

Yeni sezon hazırlıkları için bu sabah İzmit Kartepe’ye giden Süper Lig’in güçlü takımlarından Gençler Birliği, bu yıl kulübe kupa getirmek istiyor.

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon hazırlıklarını İzmit Kartepe’de geçirmek üzere bu sabah adadan ayrılan Süper Lig’in güçlü takımlarından Gençler Birliği’nde teknik direktör Hasan Topaloğlu, tek hedefin sezon sonunda kulübe kupa veya kupalar kazandırmak olduğunu belirtti.

 

Topaloğlu: “İstekli ve arzulu bir takım yaratacağız”

Kartepe kampı öncesinde YENİDÜZEN’e konuşan Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, hedeflernin bu sezon kupa veya kupalar kazanmak olduğunu söyledi. Topaloğlu; “Hedefimiz geçtiğimiz sezondan daha güçlü ve daha arzulu bir takım yaratıp, kulübe mutlaka kupa veya kupalar kazandırmak istiyoruz.  Şu ana kadar takımın iskeletini oluşturmuş durumdayız ve yaptığımız transferler sonunda yerli oyuncu konusunda her şey istediğimiz gibi gelişti. Geçtiğimiz sezon takım kadrosunda bulunan ve iyi performans sergileyen Yakubu Malik ve Nmeka’nın yanına bir yabancı golcü oyuncu arayışlarımız sürüyor. Ancak bir süredir takımla birlikte idmanlara çıkan Fildişi asıllı, orta saha oyuncusu Coffe veya Nijerya’lı forvet olan Tom’dan birini kamp dönüşü tercih edeceğiz” şeklinde konuştu. 

FUTBOL Haberleri

Yılmazköy tarih yazdı
İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti