Galatasaray'a bir Romen daha

‌Rumen orta saha Alexandru Cicaldau ile 2026'ya kadar sözleşme imzalayan Galatasaray, Romanya pazarındaki çalışmalarına devam ediyor.

‌Rumen orta saha Alexandru Cicaldau ile 2026'ya kadar sözleşme imzalayan Galatasaray, Romanya pazarındaki çalışmalarına devam ediyor.

‌Alexandru Cicaldau bu sezon Galatasaray'ın ilk yabancı transferi olmuştu.

‌Romanya'nın Craiova takımında forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon 43 maçta 12 gol-4 asistlik performans sergiledi.

‌Galatasaray'ın Romanya pazarındaki çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip iddialara göre FCSB'den oyun kurucusu Olimpiu Morutan (22) ile de ilgileniyor.

‌Gazeta Sporturilor'un temasa geçtiği Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, "Fatih Terim'in Morutan'ı istediği doğru. Galatasaray ilgileniyor, Morutan da ayrılmak istiyor. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz" dedi.

‌Sarı-kırmızılılar daha önce Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk ve Barış Alper Yılmaz’ı kadrosuna katmıştı.

TÜRKİYE Haberleri

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turundaki rakibi belli oldu
Fenerbahçe’nin hazırlık programı belli oldu
Türkiye, özel maçta Meksika’ya yenildi
Türkiye ile ABD, hazırlık maçında karşılaşıyor
Fenerbahçe, kulübe ulaşan imza sayısını açıkladı