Futbolda tüm karşılaşmalar ertelendi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) futbol oynamaya elverişsiz hava ve saha koşulları sebebiyle bugün ve yarın oynanacak tüm karşılaşmaların ertelendiğini açıkladı.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) futbol oynamaya elverişsiz hava ve saha koşulları sebebiyle bugün ve yarın oynanacak tüm karşılaşmaların ertelendiğini açıkladı.

KTFF'den yapılan açıklama şöyle: 

"Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen AKSA Süper Lig, AKSA 1.Lig, AKSA A2 Süper Lig, AKSA A2 1.Lig ve Digiturk Kıbrıs BTM 1.Lig’de bugün ve yarın (24-25 Ocak 2026) oynanacak olan tüm karşılaşmalar futbol oynamaya elverişsiz hava ve saha koşulları sebebiyle ertelenmiştir. Tüm sahalarda yapılan kontroller sonucunda alınan karar doğrultusunda ilgili liglerdeki müsabakalar 1 hafta kaydırılarak 31 Ocak – 1 Şubat 2026 tarihi itibariyle kaldığı yerden devam edecektir. Ayrıca Kıbrıs Kupası 2. Tur’dan itibaren 1 hafta kaydırılarak yeniden programlandırılmıştır. Detaylı program ilerleyen günlerde paylaşılacaktır."

FUTBOL Haberleri

Binatlı kendine geldi: 3-2
Değirmenlik’in serisini Yılmazköy bitirdi: 1-2
Aslanköy puanı son nefeste kurtardı: 1-1
Karaoğlanoğlu şampiyon