KTSYD Başkanı Özsoy törende yaptığı konuşmada katılım gösteren herkese teşekkür etti ve Fevzi Beyar’ın spor camiasında sevilen kişiliğinin yanı sıra çok büyük hizmetleri olduğunu ve herkes tarafından sevilip sayılan bir kişiliğe sahip olduğunu hatırlattı.
Özsoy, “Beyar’ın adını yaşatmak ve gelecek nesillere unutturmamak görevimizdir” derken, bunun için yönetim kurulu olarak çalışacaklarını hatırlattı.
Bir yıl önce yakalandığı hastalığa yenik düşerek vefat eden Fevzi Beyar için KTSYD tarafından düzenlenen anma töreninde ailesi, spor camiası ve sevenleri katılırken törende eski KTSYD başkanlarından Songuç Kürşad, ailesi adına Seran Bayar, kardeşi Ahmet Bayar, LTB Başkanı Mehmet Harmancı da konuşma yaptı, dualarla Fevzi Beyar anıldı.