Fahri - Kalfaoğlu ikilisi podyumda

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Rally Phrygia 2018 Eskişehir – Kütahya - Bilecik illerindeki etaplarda gerçekleştirildi.

Ülkemiz yarışmacıları Deniz Fahri – Barış Kalfaoğlu yer aldıkları yarışı üçüncü olarak tamamlamayı başardı.

İki günden oluşan rallide , ilk gün ve ikinci gün tamamı asfalt toplam 8 etap geçildi. Günü üçüncü olarak tamamlayan Rocks Hotel sponsorluğuyla yarışan Deniz Fahri - Barış Kalfaoğlu ikilisi ikinci günde de istikrarını koruyarak  genel klasman ve FIA Avrupa Ralli Kupası üçüncüsü olarak yarışı bitirdiler.

Bu sezon Türkiye Ralli Şampiyonası'nda koşan ekibimiz ikinci yarışlarını 1-2-3 Haziran 2018'de gerçekleşecek olan Kuzey Kıbrıs Rallisi 2018’de de yer alacaklar.

MOTOR SPORLARI Haberleri

Akdeniz’de zirvede Alptürk-Çağla ikilisi
Rallide sezon Akdeniz’de tamamlanıyor
Formula 1'de Katar GP'si şampiyonu belirleyebilir
2025 Ralli Şampiyonu Alptürk-Çağla ikilisi oldu
Omağ-Çağkan Yapı Rallisi Serdarlı’da yapılacak