Erkeklerde GG ve UKÜ finalde

Hentbol KTSYD Kupası’nda dün akşam kadınlarda finale kalan takımların belirlenmesinden sonra, erkeklerde de finalin adı belli oldu.

CIU Arena’da oynanan yarı final maçları sonrasında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ve China Bazaar Gençlik Gücü takımları adını finale yazdırdı.

 

GG rahat kazandı: 46-28

Yarı finalin ilk maçında G. Gücü ve Levent takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna oyun üstünlüğünü elinde tutan G. Gücü ilk devreyi rakibi karşısında 22-12 önde kapatan taraf olurken, sahadan da 46-28 galip ayrılarak adını finale yazdırdı. GG’de İbrahim Öksüzoğlu 9 golle takımına en fazla katkı sağlayan oyuncu olurken, Levent takımından Beytullah maçı 9 golle tamamlayan bir başka isim oldu.

UKÜ tecrübesiyle: 34-26

Yarı finalin ikinci karşılaşmasında ise UKÜ ile MGA takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını rakibi MGA karşısında 17-12 önde kapatan UKÜ, sahadan da 34-26 galip ayrılarak finalde GG’nin rakibi oldu. UKÜ’de Muhammed ve Berkem 7’şer golle takımlarına en fazla katkı sağlayan isimler olurken, MGA takımında Hüseyin Selvili 9 golle ön plana çıkan isim oldu.

HENTBOL Haberleri

GG ve UKÜ rahat kazandı
Girne’de kazanan Esentepe: 31-36
GG geleneği sürdürdü
Kupada şampiyonluk UKÜ’nün
KTSYD Kupası, GG ve UKÜ'nün