Erdoğan Arıkan, KTSYD’yi ziyaret etti

TRTSpor yorumcularından ve TRT Akademi Eğitmenlerinden Erdoğan Arıkan bugün Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Necati Özsoy ve spor yazarları Levent Tezel ve Gökmen Bolkan ile biraraya gelen Erdoğan Arıkan ülkemizde olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtirken tüm meslektaşlarına da selamlarını iletti. Arıkan, 9 Ocak 2026 tarihinde KTSYD’nin Ankara’da gerçekleşen Eğitim Semineri’ne de oturumda katılımcı olarak katkı sağlamıştı. 

Ülkemizde öğretmenlerin sınıf içi iletişim becerilerinin güçlendirilmesi ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla Atatürk Öğretmen Akademisi’nde düzenlenen “Diksiyon Kış Okulu” program için adamızda bulunan Erdoğan Arıkan kendisine duyulan sıcak ilişkiler ve misafirperverlikten dolayı memnuniyet dile getirdi. 

DİĞER Haberleri

Cahit Yetkili Bulgaristan’da şampiyon
Bankalar Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına oynayacak
Dr. Küçük Oyunları'na zorunlu erteleme
Cumhurbaşkanı Erhürman, MOK yönetimini kabul etti
Yakın Doğu Spor Kulesi farklı spor branşlarını bir araya getiriyor