Dünya Eboue’yi konuşuyor

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nın geçtiğimiz hafta adaya getirdiği, ancak sağlık kontrolü sonrasında kan değerlerinde yaşanan olumsuzluklar nedeni ile Londra’ya dönerek kontrolden geçen Emmanuel Eboue, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nın geçtiğimiz hafta adaya getirdiği, ancak sağlık kontrolü sonrasında kan değerlerinde yaşanan olumsuzluklar nedeni ile Londra’ya dönerek kontrolden geçen Emmanuel Eboue, Türk ve dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Kariyerinde Arsenal ve Galatasaray gibi kulüplerde forma giyen Eboue, ülkemizde yapılan sağlık kontrollerinde yaşadığı durum sonrası tekrardan kontrol edilmek üzere Londra’ya dönüş yapmıştı.

Türkiye ve dünya basınında çıkan haberlerde deneyimli oyuncunun ‘HIV’ virüsü şüphesi nedeni ile transferinin gerçekleşmediğini yazdı. Türk basınında yayın yapan bir çok yayın organı haberi ‘Eboue’den üzücü haber’ başlığı ile verdi. İngiliz The Sun ‘Eboue endişesi’ başlığı ile haberi okuycularına duyururken, Alman Bild ise ‘Eski Arsenalli yıldızın gizemli durumu’ başlığı ile konuyu irdeledi.

FUTBOL Haberleri

U12 Ligi'nde maçlar tamamlanıyor
Kulüpler Birliği’nden Harmancı’ya ziyaret
Şampiyonluk adayları Topaloğlu anısına oynayacak
U14 ve BTM 2. Lig’de başarılı antrenörler ödüllendirilecek
Kaymaklı’da kulüp binası yenileniyor