“DTB’nin nerede olacağını görmek için maçlar oynayacağız”

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, Türk Ocağı ile oynayacağı derbi maçının yanı sıra Mağusa Türk Gücü ile Kıbrıs Kupası’nda oynayacakları karşılaşmaların bu yıl nerede olacaklarını görme adına çok önemli üç maç olduğunu belirtti.

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, Perşembe günü Türk Ocağı ile oynayacağı derbi maçının yanı sıra Mağusa Türk Gücü ile Kıbrıs Kupası’nda oynayacakları karşılaşmaların bu yıl nerede olacaklarını görme adına çok önemli üç maç olduğunu belirtti.

Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına konuşan Bayar Piskobulu, ligin başlamasına az bir zaman kaldığını hatırlatarak, “Tabi takım tak olarak hazır değil. Hazırlık maçları da ölçü değil. Güç ve kuvvet olarak hocalarımız, sağlık çalışanlarımız en iyisini yapıyor. İnşallah lige en hazır şekilde gireceğiz” dedi.

Takımın iki günlük bir kamp yaparak hazırlıklarını sürdürdüğünü aktaran Başkan Piskobulu, “Hazırlıklarımızı sürdürüp önce Türk Ocağı maçına hazırlanacağız. Sonra Mağusa Türk Gücü ile Kıbrıs Kupası’nda oynayacağımız yarı final maçları var. Bu yıl Doğan Türk Birliği’nin nerede olacağını görmek için çok önemli üç maç. Biz de bu maçlarda camiaya layık olmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

FUTBOL Haberleri

Yılmazköy tarih yazdı
İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti