Depremzede sporculardan ücret alınmayacak

Kickboks ve Muaythai Federasyonu’ndan anlamlı karar

Kickboks ve Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alınan karara göre depremzede sporculardan herhangi bir ücret alınmayacak.

Federasyon Başkanı Niyazi Demirel yaptığı açıklamada; “Türkiye’de meydana gelen deprem felaketi nedeni ile ülke olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Deprem felaketinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Depremzedelere yardımcı olmak ve yaralarını sarmak hepimizin bir insanlık görevidir.” İfadelerini kullandı.

Demirel, Yaşanan deprem felaketinde evsiz kalan birçok kişinin ülkemizde yaşayan yakınlarının yanına sığınmış durumda olduğunu, bu kişiler arasında federasyonun yürüttüğü spor dallarında faaliyette bulunan sporcular da bulunduğunu, bu sporculara sahip çıkmak ve onlara biraz olsun katkıda bulunmak maksadı ile Yönetim Kurulu’nun 10 Mart 2023 tarihinde aldığı karar ile depremzede sporculardan federasyon tarafından düzenlenecek her türlü faaliyetler için (Lisans Ücreti, Sınav Ücreti, Kurs Ücreti vb.) herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini belirtti.

DİĞER Haberleri

NEU Sports Academy faaliyete başladı
KTSYD üyelerinin fotoğrafları Ercan Havalimanı’nda sergileniyor
Ahmet Sami Topcan anıldı
KKTCFBİDER, Fenerbahçe’nin kuruluş yıldönümünü kutladı
Özsoy'dan AIPS Başkanı Merlo'ya mektup