“Davulcu ile bütünleştik”

K-Pet Süper Lig takımlarından Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktör Toygar Davulcu ile bir yıl daha anlaşmaya vardı ve sözleşme imzaladı

Hüseyin KIRAL

Merit Alsancak Yeşilova kulübünün önceki akşam gerçekleşen basın toplantısında kulüp başkanı Redif Nurel, teknik direktörleri Toygar Davulcu ile 2019-2020 sezonu için anlaşmaya vardıklarını ve bu sezondan sonra gelecek sezonda da birlikte çalışacaklarını açıkladı. Nurel, “Yeni sezonda takımla ilgili yapılanmayı yapabilmesi için Davulcu’ya fırsat vermek istedikleri için çalışmalara bugünden başladıklarını” kaydetti.

 

Davulcu: “Zirveyi zorlayan bir takım yaratma düşüncesindeyiz”

Toygar Davulcu ise açıklamasında “Takımın iskeletini bozmadan gerekli bölgelere takviyelerle gelecek sezonda daha mücadeleci ve zirveyi zorlayan bir takım yaratmak düşüncesinde olduklarını” söyledi.

 

Nurel: “BTM’den Süper Lig’e gelmek kolay olmadı”

K-Pet Süper Lig takımlarından Merit Alsancak Yeşilova önceki akşam basın mensuplarıyla bir araya gelerek gelecekteki projelerini paylaştı.

Merit Park Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan başkan Redif Nurel, Merit Alsancak Yeşilova’ya BTM liginde başkan olduğunu ve hep başarısı için yönetimle birlikte yılmadan çalıştıklarını kaydetti. Nurel, dünyada isim yapmış futbolcuları adaya getirme konusunda büyük çaba sarf ettiklerini hatırlatarak “Lua Lua, Binya, Billy Mehmet gibi isimleri ülkemize getirdik ve bu kapıyı açtık” dedi. Merit Alsancak Yeşilova’nın kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Redif Nurel, “Saha zemininin Spor Dairesi ile işbirliğinde kaldırıldığını ve yeni sezona drenajı ve çevre düzenlemesiyle hazır hale getirmeyi hedeflediklerini” söyledi.

 

“Saha sadece çim zeminden ibaret değil”

Merit Alsancak Yeşilova Kulüp Başkanı Redif Nurel, sahanın sadece bir çim zeminden ibaret olmadığını belirterek “Saha çevresinde 20 civarında odası olan bir kamp tesisi, yürüyüş yolu, spor ve fitness salonunun olduğu bir kompleks projemiz vardır. Bu proje hayata geçtiğinde kulüp kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıya kavuşacaktır” dedi. Nurel, iki yıldır Süper Ligde iyi bir takım yarattıklarını ancak altyapıya da önem verdiklerini belirterek “tesisleşme ve oyuncu altyapısı ile geleceğin takımını oluşturmak istiyoruz” dedi.

FUTBOL Haberleri

Mesarya'da Olağan Genel Kurul 10 Ağustos'ta
Lefke’de neler oluyor?
Baf Ülkü Yurdu sıkı çalışıyor
Mormenekşe’den 3 takviye
Azizoğlu ve Torun TFF MHK Semineri'ne katıldı