Darts Federasyonu çocukları sevindirdi

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF), sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki ilk adımını attı.

ÇOCUK SERVİSİNDE KARAGÖZ VE HACİVAT OYUNU… Sağlık Bakanlığı ile Darts Federasyonu “Sosyal Sorumluluk Projesi” adı altında “Karagöz ve Hacivat” oyunu gösterisi bugün yapıldı

 

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF), sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki ilk adımını attı. KKTC Sağlık Bakanlığı ile Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu iş birliğinde “Sosyal Sorumluluk Projesi” adı altında “Karagöz ve Hacivat” oyunu gösterisi bugün sunuldu.

 

Çocuk servisindeki çocuklara moral

Söz konusu “Karagöz ve Hacivat” oyunu Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nde yapıldı.

Ramazan Bayram arifesinde çocuk servisinde yapılması planlanan ancak o tarihte yapılmayan ve bugüne ertelenen gösteri çocuklara moral ve motivasyon vermek amacıyla, Hayali Sanat Kurucuları Ahmet Alper Ayana ve Tevfik Aytekin, asistan Mehmet Davutoğlu tarafından sunuldu.

DİĞER Haberleri

Yakın Doğu Spor Kulesi farklı spor branşlarını bir araya getiriyor
Dr. Küçük Oyunları’nın eylülde yapılması planlanıyor
Cankan’dan İtalya’da Dünya dördüncülüğü
Spor kulüplerinin dijital kayıt süreci başladı
Atatürk Stadı'nda karot testi yapılıyor