Darts Federasyonu çocukları sevindirdi

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF), sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki ilk adımını attı.

ÇOCUK SERVİSİNDE KARAGÖZ VE HACİVAT OYUNU… Sağlık Bakanlığı ile Darts Federasyonu “Sosyal Sorumluluk Projesi” adı altında “Karagöz ve Hacivat” oyunu gösterisi bugün yapıldı

 

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF), sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki ilk adımını attı. KKTC Sağlık Bakanlığı ile Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu iş birliğinde “Sosyal Sorumluluk Projesi” adı altında “Karagöz ve Hacivat” oyunu gösterisi bugün sunuldu.

 

Çocuk servisindeki çocuklara moral

Söz konusu “Karagöz ve Hacivat” oyunu Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nde yapıldı.

Ramazan Bayram arifesinde çocuk servisinde yapılması planlanan ancak o tarihte yapılmayan ve bugüne ertelenen gösteri çocuklara moral ve motivasyon vermek amacıyla, Hayali Sanat Kurucuları Ahmet Alper Ayana ve Tevfik Aytekin, asistan Mehmet Davutoğlu tarafından sunuldu.

DİĞER Haberleri

Mesarya Belediyesi, Paşaköy Spor Salonu’nu yeniledi
Minik Fenerbahçelilerin unutulmaz günü
Çağıl ve Nehir Akpınar’dan gururlandıran başarı
Mürüde Erzen şampiyon
Daireler Futbol Turnuvası için geri sayım başladı