Dairelerde üçüncü hafta tamamlandı

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 3. Hafta maçları tamamlandı.

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan ve iki grupta toplam 14 takımın mücadele ettiği turnuvada A grubu maçları Pazartesi, B grubu maçları çarşamba akşamı oynandı.   

Turnuvanın tüzüğü gereği (Madde 10) hiçbir takım kadrosunda 2019-20 sezonundan lisanslı oyuncu bulunduramaz. Talimatnameye aykırı olarak lisansı tespit edilen oyuncunun oynadığı  tüm maçlarda takımı 3-0 hükmen mağlup sayılacak.

Bu maddeyi ihlal ettiği düşünülen Elektrik Kurumu’nun maçlarda bir oyuncusunun lisanslı olduğunu iddia eden ve 10. maddeyi dikkate alan Haspolat Cezaevi organizasyona yazılı itiraz dilekçesi sundu. Dilekçe Disiplin Kurulu tarafından değerlendirilip karar verilecek.

Turnuvada 3. Hafta maçlarının sonuçları şöyle:      

                                               

3. Hafta

A Grubu maçlarında alınan sonuçlar

Cengiz Topel-Devlet Piyangoları: 3-10

Jeoloji Maden D.-Karayolları Dairesi: 7-2

Gümrük Dairesi-Turizm Dairesi: 1-6

 

B Grubu maçlarında alınan sonuçlar

Elektirik Kurumu-Haspolat Cezaevi: 9-1

İhtiyat Sandığı-Tarım Bakanlığı:  2-16

Din İşleri-Gelir Vergi Dairesi: 4-7

 

DİĞER Haberleri

KTSYD’de görev dağılımı yapıldı
“Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği” renkli etkinliklerle tamamlandı
Özsoy yeniden başkan
CTP Spor Komitesi, Futbol Kulüpler Birliği’ni ziyaret etti
Minikler Eren Erkul anısına oynuyor