Cimnastikte ziyaretler sürüyor

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile yöneticilerin kulüp ziyaretleri devam ediyor.

KKTC Cimnastik Federasyonu genel sekreteri Toykan Özdamar ile Erbulut Cimnastik Kulübünü ziyaret eden Hasan Sapsızoğlu, ziyaret ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Lefkoşa kulüplerimizden olan Erbulut Cimnastik Kulübünü, genel sekreterimiz Toykan Özdamar ile birlikte ziyaret ettik.

Ülke cimnastiğimize uzun yıllar sporcu olarak hizmet eden eski milli cimnastikci ve Milli takım antrenörlerimizden olan Mustafa Erbulut’un kurduğu Erbulut Cimnastik kulübünün başkanlığını Emel Serdaroğlu yürütmektedir.

Tüm bilgi ve deneyimini çocuklarımıza aktaran Mustafa Erbulut’a ve Erbulut Cimnastik ailesine, çocuklarımıza verdikleri değer için çok teşekkür ederiz.”

DİĞER Haberleri

CMC’de Wizardt Cup Golf Turnuvası şampiyonu Keith Goddard
İmzalar “Ağaç Yaş İken Eğilir” projesi için atıldı
Attila Topaloğlu kabri başında anılacak
Muhittin Dönmezsoy Anı Yürüyüş Yolu Projesi görüşüldü
CMC'de geleneksel turnuvanın şampiyonu Gülay Garabli