Chelsea’den 100 milyonluk transfer

Chelsea, Arsenal'in uzun süredir gündeminde olan Ukraynalı kanat oyuncusu Mykhailo Mudryk'u resmen renklerine kattı.

Maviler, 22 yaşındaki oyuncu için Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e 100 milyon Pound bonservis bedeli ödedi. Mudryk ise 8.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Mykhailo Mudryk, Todd Boehly'nin Chelsea'yi satın almasının ardından sadece 6 ay geçmesine karşın kulübün 13. transferi oldu.

Mykhailo Mudryk, transferiyle ilgili olarak, "Chelsea ile sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Burası, harika bir ligde büyük bir kulüp. Kariyerimin bu döneminde dikkat çekici bir proje. Yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için heyecanlanıyorum. Graham Potter ve ekibiyle çalışmak, onlardan bir şeyler öğrenmek istiyorum" dedi.

AVRUPA Haberleri

İtalya ve Fransa’da liderler değişti
Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta başlıyor
UEFA, Villarreal-Barcelona ve Milan-Como maçlarının ülke dışında oynanmasını onayladı
LaLiga'da Real Madrid, Premier Lig'de Arsenal zirveye yerleşti
UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşaması heyecanı başlıyor