Cezalar açıklandı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu, Koopbank Kıbrıs Kupası 2. Tur karşılaşmaları ile ilgili aldığı kararları açıkladı.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu, Koopbank Kıbrıs Kupası 2. Tur karşılaşmaları ile ilgili aldığı kararları açıkladı. Kurul, Yenicami ile Cihangir arasında oynanan ve 3-2’lik skorla Cihangir lehine sonuçlanan karşılaşmada kırmızı kart gören Yenicami futbolcusu Adil Uçar’a “Şiddetli hareket” gerekçesi ile 3 resmi müsabakadan men cezası verdi. Cihangir’de çift sarı kart nedeni ile kırmızı kart gören Ertan Bulut ise 1 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Mormenekşe ile Gençler Birliği arasında oynanan ve 2-0 G.Birliği üstünlüğü ile sonuçlanan maçta ise Mormenekşe yardımcı antrenörü Ufuk Fırat, “Teknik Direktör ve/veya Antrenörlerin İtiraz ve Teknik alan ihlali” gerekçesi ile 1 maç ceza aldı.

FUTBOL Haberleri

Ferhat Aras Ülkü Yurdu’nda
U12 Milli Takımı yeniden Trabzon'da...
Karşıyaka İzge'ye emanet
Aktunç yuvaya döndü
7 kişiye toplam 55 maç ceza