Centilmenler doğu ve batıdan

KTFF tarafından uygulanan CentilmenLig’de sezonun şampiyonları belli oldu.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen CentilmenLig uygulamasında 2018 – 2019 sezonu şampiyonları belli oldu. CentilmenLig puan durumunu zirvede bitiren ekipler doğu ve batı bölgeleri ekipleri oldu. Süper Lig’de Gençler Birliği, Birinci Lig’de Bostancı Bağcıl aldıkları ceza puanları ile CentilmenLig’in ilk sırasında yer aldı. U21 Süper Lig’de Baf Ülkü Yurdu, U21 Birinci Lig’de ise Yalova sezonu en centilmen takım olarak tamamladı.

 

A takımlarda G.Birliği ve Bağcıl ilk sırada

K-Pet Süper Lig’e veda eden Gençler Birliği, 2018-2019 sezonunda CentilmenLig’in ilk sırasında yer aldı. 7 ceza puanı ile tüm liglerde en az ceza puanını alarak ilk sırada yer alan G.Birliği’ni Baf Ülkü Yurdu ikinci, Türk Ocağı ise üçüncü olarak takip etti.

K-Pet Birinci Lig’de CentilmenLig’in ilk sırasında 75 ceza puanı ile Bostancı Bağcıl ilk sırada tamamladı. Bağcıl’ın ardından Süper Lig’e terfi sevinci yaşayan Göçmenköy ve Düzkaya iki ile üçüncü sıraları paylaştı.

 

U21’lerde Baf ve Yalova üstünlüğü

U21 Süper Lig’de CentilmenLig’in ilk sırasında Baf Ülkü Yurdu sezonu tamamladı. Baf -57 ceza puanı ile ilk basamakta yer aldı. İkinci sırada Mağusa Türk Gücü’nün yer aldığı sıralamanın üçüncü basamağında Türk Ocağı bulunuyor.

Bu sezon 15 takımla oynanan U21 Birinci Lig’de CentilmenLig’in şampiyonu -63 ceza puanı ile Yalova oldu. Yalova’nın ardından Hamitköy ve Yonpaş Dumlupınar iki ve üçüncü sıraları elde ettiler.

 

Abilerinin aksine son sırada yer aldılar

A takımlarda G.Birliği ve B.Bağcıl’ın en centilmen takım olmasına karşılık U21 takımları abilerinin aksine bir performans sergiledi ve bu takımlar en fazla ceza puanı alarak bulundukları ligin son basamağında sezonu noktaladı.

 

FUTBOL Haberleri

İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti
Girne Halk Evi veda etti