Burak Çetinkaya yolunda

Burak Emir’in Cihangir’e transferi gerçekleşmedi. Oyuncu Çetinkaya’ya transfer olmaya yakın…

Burak Emir’in Gençlik Gücü’nden Cihangir’e transferi gerçekleşmedi. Bir diğer Süper Lig ekibi Çetinkaya’nın oyuncuyu kadrosuna katmaya yakın olduğu öğrenildi.

Sezon başında serbest transfer hakkını kullanarak Cihangir’den Gençlik Gücü’ne transfer olan Burak Emir ile ilk devrenin tamamlanması sonrasında yolların ayrılmasına karar verilmişti. Oyuncu eski takımı Cihangir ile anlaşma sağlayarak hafta başında takımın kampına katılarak antrenmanlara çıkmaya başladı. Ancak Gençlik Gücü ile Cihangir’in anlaşma sağlayamaması sonrası bu transfer gerçekleşmedi ve Burak takımın kampından ayrıldı.

 

Çetinkaya istiyor

Bir diğer Süper Lig ekibi Çetinkaya, Burak’ın transferi için Gençlik Gücü’nün kapısını çaldı. Oyuncu ile anlaşan Çetinkaya’nın Gençlik Gücü ile de anlaşmaya yakın olduğu, transferin kısa süre içerisinde netlik kazanabileceği bilgisi edinildi.

FUTBOL Haberleri

23. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları için hazırlıklar başladı
“Bir veda değil, bir teşekkür…”
Yenicami, Fenerbahçe'nin tesislerinde hazırlanacak
10 takım ‘istikrar’ dedi
Yenicami kampa giriyor