"Bu toplantı geçen sezon niye yapılmadı?"

Çetinkaya eski başkanı Dr. Bülent Dizdarlı, futbolun bu sezon oynatılmama kararı sonrası sosyal medya hesabında yaptığı bir toplantıda yapılan toplantının geçen sezon neden yapılmadığını sordu.

Çetinkaya eski başkanı Dr. Bülent Dizdarlı, futbolun bu sezon oynatılmama kararı sonrası sosyal medya hesabında yaptığı bir toplantıda yapılan toplantının geçen sezon neden yapılmadığını sordu. Dizdarlı, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun samimi olmadığını belirterek “Madem futbol yok, başkanına da gerek yok. Kapat binayı, kreş yap. Bari işe yarasın” ifadelerini kullandı.

Dr. Bülent Dizdarlı’nın yaptığı yorum şu şekilde:

Federasyon başkanı samimi değil. Dün (önceki gün) yaptığı toplantıyı geçen sezon için niye yamadı? Neden kulüplere danışmadı da şimdi bunu yaptı?

Geçen yıl “Rumlar durdurdu biz devam ediyoruz. FIFA görsün” diyen başkan, güneyde futbolun oynandığının farkında mı? Hem de günde 200 üstünde vaka varken. Zira adamlar ara verip futbolun nasıl devam edeceğini planladılar. Bizimki lay lay lom yaptı. Madem futbol yok, federasyon başkanına da gerek yok. Kapat binayı, kreş yap. Bari işe yarasın.

FUTBOL Haberleri

Derbide MTG farkı: 0-4
Yenicami nefes aldı: 2-0
Doğukan’ın cezasına indirim
Altı takım ve altı teknik adam disipline sevk edildi
Akdoğan’dan tepki: “Başkanımız hücrede tutuldu”