Boccede son hafta heyecanı

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen erkekler bocce liglerinde 9. hafta maçları dün akşam oynanan maçlarla tamamlandı.

Yakın Doğu Üniversitesi’nin bay olduğu haftada Deniz Kırtasiye Spor Kulübü rakibi ÖZEV’i 3-0 yenerek ligde namağlup olarak liderliğe yerleşti. Deniz Kırtasiye’de vatani görevini tamamlayan Hakan’ın iyi performansı maçı takımına getirirken ÖZEV’de Ahmet Köker’in güzel oyunu da görülmeye değerdi.

Gecenin diğer maçında play-off sıralamasında üst sıraları hedefleyen GÜHAD rakibi Taşkınköy SK’yı 3-0’lık skorla rahat geçerken, Taşkınköy sezonu galibiyet alamadan tamamladı.

Bu sonuçların ardından play-off’a kalacak 4 takım belli olurken, sıralama için önem arz eden son hafta karşılaşmalarında ise Deniz Kırtasiye-YDÜ ve GÜHAD- ÖZEV karşılaşacak.

 

Kadınlarda heyecan son haftaya taşındı

Kadınlar Bocce Ligi’nde 9. hafta maçlarında ise Şahlanspor, YDÜ’yü zaman zaman zorlansa da 9-6 yenerek play-off’a kalma şansını son haftaya taşıdı. Küçük Kaymaklı rakibi Girne Üniversitesi’ni 12-0 yenerek play-off vizesini kapan son takım oldu.

Ligin son haftasında oynanacak olan K. Kaymaklı- Balıkesir ve Balıkesir-Şahlanspor maçları ise play-off finaline kalacak son takımı belirleyecek.

Liglerde oluşan puan durumu şöyle:

DİĞER Haberleri

“Sporda Çocukların Gelişimi ve Aile Desteği” konulu seminer düzenlenecek
3.Mehmetçik Triatlonu Enis ve Mine’nin
Hedef Türkiye şampiyonluğu
KTSYD Sporun Oscar Ödülleri  verildi
Olimpiyat Evi’nin lansmanı yapıldı