Boccede lig mücadelesi sürüyor

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Bocce Ligleri'nde 6. ve 7. hafta maçları tamamlandı.

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) yaptığı 2 maçta ilk olarak en yakın rakibi GÜHAD'ı 2-1 yendi ve yoluna namağlup devam etti. İlk devrenin son maçında ise rakibi K. Kaymaklı’yı 3-0’lık skorla geçerek oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak play-off finali için büyük avantaj elde etti.

Lige iddialı bir kadro ile giren Deniz Plaza ise rakibi ÖZEV'e çekişmeli bir maç sonucu 2-1 yenilerek 6. maçta 2. mağlubiyetini alırken, ÖZEV de aldığı bu galibiyetle GÜHAD ve Deniz Plaza ile puanları eşitlemeyi başardı.

Ligin alt sıralarında yer alan Taşkınköy ise son 2 maçında sırası ile Girne Üniversitesi ve K. Kaymaklı'yı yenerek play-off şansını az da olsa sürdürürken, Girne ve K. Kaymaklı ise ligde son 2 sırada kaldı.

 

Kadınlar Bocce Ligleri'nde ise K. Kaymaklı ikinci devrenin ilk maçında Balıkesir ile karşılaştı. Zaman zaman zorlansa da tecrübesini konuşturarak maçı 9-7 alan Kaymaklı ligde namağlup liderliğini sürdürürken, son şampiyon Balıkesir ise henüz galibiyetle tanışmadı.

DİĞER Haberleri

“Sporda Çocukların Gelişimi ve Aile Desteği” konulu seminer düzenlenecek
3.Mehmetçik Triatlonu Enis ve Mine’nin
Hedef Türkiye şampiyonluğu
KTSYD Sporun Oscar Ödülleri  verildi
Olimpiyat Evi’nin lansmanı yapıldı