Beşiktaş, Gaziantep’i konuk ediyor

Beşiktaş, Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın Gaziantep FK'yi ağırlayacak. Vodafone Park'taki karşılaşma, ülkemiz saati ile 19.00'da başlayacak.

Beşiktaş, Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bugün Gaziantep FK'yi ağırlayacak. Vodafone Park'taki karşılaşma, ülkemiz saati ile 19.00'da başlayacak.

Ligin 20. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş, 29 puanla 9. sırada bulunuyor. Gaziantep FK ise 31. puanla 7. sırada yer alıyor.

 

Son 4 maçta tek galibiyet

Beşiktaş, ligdeki son 4 maçında sadece bir kez kazanabildi. Söz konusu dönemde Göztepe'yi evinde 2-1 yenen siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor maçlarından 2-2 beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor'a ise 1-0 mağlup oldu.

 

Rakibine karşı zorlanıyor

Beşiktaş, Türkiye Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep FK ile 6. kez karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlı ekip rakibine 2 kez üstünlük sağlarken, 2 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı. Taraflar arasındaki bir karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

2019-2020'de ligde mücadele etmeye başlayan Gaziantep FK'ye deplasmanda oynanan ilk maçta 3-2 yenilen Beşiktaş, evindeki karşılaşmayı ise 3-0 kazandı.

Geçen sezon yine deplasmanda 3-1 mağlup olan Beşiktaş, İstanbul'da rakibine 2-1 üstünlük kurdu.

Bu sezon ligin ilk yarısında iki takım arasında Gaziantep'te oynanan karşılaşma ise 0-0 beraberlikle tamamlandı.

TÜRKİYE Haberleri

Çetin, Bulgaristan’da başarıya kulaç attı
Muslera’dan milli takıma veda
Süper Lig'de 34. hafta yarın başlıyor
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray liderliğini sürdürdü