Beşiktaş-Antalyaspor maçı ertelendi

İstanbul'da İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının ardından Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçı güvenlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanması gereken karşılaşma, Beyoğlu'nda yaşanan patlama nedeniyle ertelendi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirme sonucunda, Vodafone Park'ta bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelemiştir. Milletimizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

TÜRKİYE Haberleri

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turundaki rakibi belli oldu
Fenerbahçe’nin hazırlık programı belli oldu
Türkiye, özel maçta Meksika’ya yenildi
Türkiye ile ABD, hazırlık maçında karşılaşıyor
Fenerbahçe, kulübe ulaşan imza sayısını açıkladı