Balıkesir'de şampiyon Umut-Osman ikilisi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Balıkesir’de düzenlenen Pro Beach Tour Kulüpler Plaj Voleybolu Şampiyonası’na erkekler kategorisinde şampiyon Umut Aksulu - Osman Çetintaş ikilisi oldu

Organizasyonun erkekler yarı finalinde ülkemiz sporcuları karşı karşıya geldi. Mağusa Spor Akademisi adına yarışan Ali Osman Nurettin ile Kemal Şah ikilisi, Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına yarışan Osman Çetintaş – Umut Aksulu ikilisi ile karşılaştı. Mücadeleyi 21-19, 14-21 ve 15-12’lik setlerle kazanan Osman – Umut ikilisi finale yükseldi.

İki ekip ilk gün ikinci tur maçında karşılaşmış, mücadeleyi Aliosman – Kemal ikilisi 2-0 kazanmıştı. Yarı finalde mağlup olan Aliosman – Kemal ikilisi ise organizasyonu üçüncü olarak tamamladı.

 

Finalde şampiyonluk geldi

Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına yarışan Osman Çetintaş – Umut Aksulu ikilisi finalde TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi – 2 takımı ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen final mücadelesinde rakibini 21-19 ve 21-19 setler sonucu 2-0 mağlup eden Osman – Umut ikilisi şampiyonluk sevinci yaşayarak gururlandırdı.

VOLEYBOL Haberleri

U14 kızlarda şampiyon Maraş Gençlik
Şampiyonluklara Çamlık ve DAÜ imzası
Şampiyon Melekler anısına oynadılar
Yıldızların yarı final grupları belli oldu
Yıldızlar Mersin’de galibiyetle başladı