Bakanlık ve Başbakanlık önünde eylem yapacaklar

Spor salonu sahipleri ve sporcular, Ocak ayından bu yana kapalı olan salonlardan dolayı yaşadıkları sıkıntıları dile getirme amacıyla bugün Sağlık Bakanlığı ve Başbakanlık önünde eylem yapacak.

Saat 09.30 gibi Atatürk Stadyumu’nda bir araya gelecek olan salon sahipleri ve spor camiası, ilk olarak Sağlık Bakanlığı önüne gidecek. Ardından Başbakanlık önünde eylemine devam edecek olan camia, spor salonlarının açılması için eylemini gerçekleştirecek.

 

Dahlameroğlu: Sesimizi duyurmaya çalışacağız

Konu ile ilgili konuşan Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Ali Dahlameroğlu, önce Sağlık Bakanlığı, ardından da Başbakanlık önünde yapacakları eylemde seslerini duyurmaya çalışacaklarını ifade etti. Dahlameroğlu, “Diğer sektörler gibi biz de batmış durumdayız. Salonlar çok zor durumda. Diğerlerinin sesini duyan kurul bizim sesimizi duymuyor. Sesimizi duyurmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

VÜCUT GELİŞTİRME Haberleri

Hüsnü Batıkan Aliş Türkiye şampiyonu oldu
Erhürman, IBFF FIT Kids Avrupa Şampiyonası’nda ödülleri takdim etti
Erhürman, Nev Çocuk Fitness takımını kabul etti
Deniz ve Özkan, Türkiye’de birinci
Mehmet Ali Deniz, Güney Afrika’da dünya şampiyonu